Diensten

Zowel particulieren als bedrijven en organisaties kunnen bij ons terecht voor de aanleg, onderhoud, reparatie en uitbreiding van o.a. verlichting en elektrotechnische installaties.

Beletech voor particulieren
Wij staan graag voor u klaar om samen met u een lichtplan voor uw huis of tuin te ontwerpen én te realiseren, uw badkamer te verbouwen of u te adviseren in bijvoorbeeld een alarminstallatie. Praktisch, vakkundig en snel. Uw huis is úw plek, u wilt uiteraard dat daar zorgvuldig mee om wordt gegaan.

Beletech voor bedrijven en organisaties
Uitstekende begeleiding, flexibiliteit, snelheid en goed contact met onze opdrachtgevers vinden wij erg belangrijk en combineren wij met een no nonsens mentaliteit. Wij werken voor opdrachtgevers die prijs stellen op een persoonlijke benadering en houden van een eerlijk advies.

"Beletech, de oplossing voor als uw verlichtings- , elektrotechnische en bouwkundige vragen
voor zowel particulieren als bedrijven !!!!."

Levering

Beletech heeft een zeer breed assortiment aan elektrotechnische materialen en levert alleen hoogwaardige producten. Door juiste afspraken kunnen wij vrijwel altijd direct leveren en op locatie. We leveren de materialen tegen een prima prijs / kwaliteit verhouding.

Montage

Ondersteuning nodig bij technische en/of bouwtechnische problemen? Beletech heeft een keur aan vakmensen om zich heen verzamelt, waaronder bijv. loodgieters, dakdekkers, elektriciens, beveiligingsmonteurs, glaszetters etc. om, wanneer u wenst een totaalpakket te kunnen aanbieden en zo nog net een stapje verder te kunnen gaan in service. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • verplaatsing van onderdelen van bestaande installaties, zoals lichtpunten en wandcontactdozen
  • aanleg van beveiligingssystemen
  • kleine verbouwingen
  • aanleg van nieuwe leidingen en trekken van bedrading