Diensten

Winkelverlichting:

Heeft u een probleem met uw winkelverlichting of wenst u gewoon minder energiekosten te maken? Er wel eens over nagedacht, wat de juiste verlichting kan doen met de door u aan geprijsde artikelen?

In winkels bestaan er ruime mogelijkheden om te besparen op verlichting zonder dat u op comfort inlevert. Met toepassing van professionele LED winkelverlichting kunt u uw bedrijf nog langer aanlichten tegen minder energiekosten dan bij gebruik van de traditionele professionele verlichting (PL, TL en vooral halogeen). Door de specifieke eigenschappen van LED winkelverlichting kunt u exact aanlichten wat u belangrijk vindt, zonder daarmee lichtvervuiling te veroorzaken. Het is ook belangrijk om uw noodverlichting na te kijken , u bent verplicht deze ten alle tijde goed werkend te hebben.

"Beletech steekt daar energie in!"


Kantoorverlichting:
Heeft u een probleem met uw huidige TL- of PL verlichting of wenst u gewoon minder energiekosten te maken? Wij denken graag met u mee om een maatwerk oplossing voor u op te zetten. Door de unieke LED verlichting waarmee Beletech werkt kunt u uw huidige TL verlichting vervangen door bijvoorbeeld hoogwaardige LED flat panels welke in alle maten van uw systeemplafond verkrijgbaar zijn. De flat panels geven ruimschoots voldoende en aangenaam licht om bij te werken. Ze voldoen aan de NEN-norm van 500 Lux op de kantoorwerkplek. Deze vorm van werkverlichting kunnen wij geheel voor u op maat leveren voor een optimaal lichtresultaat. Ook hoogwaardige LED TL behoort tot de mogelijkheden om TL te kunnen vervangen. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer eerder saaie werkruimtes werden voorzien van ander licht, er een verbetering van sfeer en werkresultaat naar voren kwam. Dit stimuleert de inzet en creativiteit, is de gedachte. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw werkplek een nieuwe dimensie te geven.

Tuinverlichting:
Verlichting draagt bij aan de sfeer van uw tuin. Tuinverlichting is een sfeermaker en is bovendien zeer functioneel. Bij Beletech kunt u terecht voor verschillende soorten professionele tuinverlichting, van LED verlichting tot en met verlichting op zwakstroom. Het is ook mogelijk om de verlichting te koppelen aan een lichtmeter in combinatie met een tijdschakelaar. Met een doordacht verlichtingsplan in combinatie met de juiste lichtbronnen en armaturen is het mogelijk uw woonomgeving op een subtiele manier uit te lichten. Betrek uw buitenruimte bij u woning en creƫer een extensie op het gebied van woongenot, comfort en veiligheid in alle seizoenen van het jaar.

Huisverlichting:
De juiste verlichting in uw huis is erg sfeer bepalend. Door het juiste armatuur en keuze voor de juiste lichtbron kunt u ieder gewenst effect bereiken. Ook zijn er vele mogelijkheden om het energieverbruik te reduceren, zoals spaarlampen en led verlichting.